Продължете към съдържанието
Начало » Контакт

Контакт

Сподели, ако ти е харесало:

Свържете се с нас: пригответе вашите запитвания, споделете вашите глътки!

Добре дошли в нашата страница за контакти – мястото за комуникация, където сме нетърпеливи да се свържем с колеги ентусиасти, любопитни умове и всички, които искат да споделят с нас възхитителния свят на кафето.

Независимо дали сте марка, която иска да се впише безпроблемно в нашата култура на кафето, познавач на кафето, който желае да сподели своя опит, или човек с горещи въпроси за завладяващия свят на кафето – това е мястото, където можете да се свържете с нас. Очакват ви сътрудничества, партньорства и възможности да напоим света с кофеин заедно!

Споделете своята история за кафето.

Независимо дали сте открили скрит скъпоценен камък в кафене, усъвършенствали сте уникален метод за приготвяне на кафе или имате разказ за първия път, когато сте се влюбили в аромата на прясно смлени зърна, искаме да го чуем! Споделете историите си за кафето и нека създадем гоблен от преживявания, които прославят разнообразния и динамичен свят на кафето.

Възможности за реклама.
За марките, които искат да съчетаят своята история с нашата, предлагаме уникални възможности за реклама. Нека изработим кампания, която да резонира с нашата обичаща кафето аудитория и да изведе вашата марка на преден план в разговора за кафето.

Вашето пътешествие започва тук.    Сподели, ако ти е харесало: